Aanbouw en dakterras Aanbouw en dakterras Aanbouw en dakterras Aanbouw woning

Aanbouw en verbouw

Wilt u uw bestaande woning verbouwen of heeft u behoefte aan meer woonruimte en wilt u een aanbouw? Dan bent u bij Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos aan het juiste adres. Samen met een uitgebreid netwerk van vakmensen en leveranciers levert Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos altijd vakwerk af. 

Van begin tot eind

Een grote verbouwing of een aanbouw realiseren kan een ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. Niet alleen komen er technische uitdagingen om de hoek kijken, maar bij wie kunt u nu precies waarvoor terecht? Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos helpt u hierbij en pakt het gehele project van begin tot eind op.

Van het gehele offertetraject, de planning tot aan de oplevering, u heeft één aanspreekpunt binnen uw project. Dat maakt het voor u overzichtelijk, makkelijk en bovenal scheelt het u heel veel tijd. 

Ook voor de kleine projecten

Klussen aan huis is niet voor iedereen weggelegd. U heeft niet de juiste spullen, weet niet goed hoe te werk te gaan of wilt simpelweg de beste kwaliteit! Geen klus is te klein voor  Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, houtrot reparatie of uw woning beveiligen tegen inbraak. Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos adviseert u in de mogelijkheden en biedt u altijd een eerlijke en scherpe prijs.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de bouw wordt steeds belangrijker. Materialen moeten langer mee kunnen gaan. Ook kan u uw bestaande woning verduurzamen. Denk hierbij aan betere isolatie, dubbel glas plaatsen of uw CV vervangen. Daarnaast gelooft Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos ook in bestaande producten hergebruiken. Waarom vervangen als het gerepareerd kan worden. Vaak is dit een duurzame oplossing en veelal goedkoper!   

Zakelijk

Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos is ook uw zakelijk partner bij grotere bouwprojecten, regulier onderhoud aan huurcomplexen, restauratie van monumentale panden en nog veel meer.  

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing of aanbouw? Neem gerust contact op en wij komen er zo snel als mogelijk bij u op terug.