Renovatie winkel Renovatie winkel Traprenovatie door timmer- & onderhoudsbedrijf G. Bos

Renovatie

Een renovatie en een restauratie lijken erg veel op elkaar. Het verschil zit hem in het doel van het gewenste eindresultaat. Bij een restauratie gaat het om het herstellen van de originele staat. Bij een renovatie gaat het meer om modernisering en het herstellen naar de huidige staat. Een renovatie kan dan ook een groot en tijdrovend project zijn, waarbij veel vakmensen betrokken zijn. Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos heeft jarenlange ervaring met het renoveren van woningen en bedrijfs- en winkelpanden en helpt u graag bij uw renovatie.

Moderniseren

Waar restaureren dus gaat om het terugbrengen van de originele staat, gaat het bij een renovatie om moderniseren. Moderniseren betekent niet alleen dat het er goed moet uitzien, maar ook dat het goed en vooral duurzaam moet zijn gemaakt. U kunt hierbij denken aan het vernieuwen van de CV installatie, plaatsen van dubbel glas en isolatie. 

Uitgebreid netwerk van vakmensen voor uw renovatie

Door de jaren heen heeft Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos gewerkt aan een netwerk van bekwame vakmensen. Mede hierdoor kunt u uw renovatie met een gerust hart overdragen aan Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos. Zij zorgen voor een snelle en kwalitatief goede afhandeling van uw project. 

Of het nu gaat om stukadoors, schilders, CV installateurs, glaszetters of andere vakmensen, Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos werkt alleen samen met gecertificeerde vakmensen. 

U hoeft niet te schakelen met al deze vakmensen. Als hoofdaannemer doet Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos dit voor u. U wordt geheel ontzorgd en hebt één aanspreekpunt voor de gemaakte afspraken en oplevering. Wel zo gemakkelijk! 

Renoveren voor de zakelijke markt

Ook vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties zijn bij Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos aan het juiste adres. 

Benieuwd wat Timmer en Onderhoudsbedrijf G. Bos voor uw renovatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en wij komen er zo snel als mogelijk bij u op terug.