Zakelijk

Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos werkt al jaren mee aan zakelijke verbouwingen. Zowel als zelfstandig hoofdaannemer, maar ook als ondersteuning binnen bestaande bouwprojecten.

Dus bent u op zoek naar ondersteuning bij grote bouwprojecten, renovatie, regulier onderhoud van huurcomplexen, kantoorinrichting of heeft u ondersteuning nodig bij de restauratie van een monumentaal pand? Dan bent u bij Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos aan het juiste adres.

Met een uitgebreid netwerk van vakmensen en leveranciers levert Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos altijd zowel binnen de  planning als binnen de aanneemsom vakwerk af. 

Vakwerk op maat!

Binnen de zakelijke markt zijn er toch vaak andere wensen binnen een bouwproject die het succes bepalen dan bij projecten op de particuliere markt. Denk bijvoorbeeld aan de retailwereld. Winkels willen vaak zo lang mogelijk open blijven voor hun klanten. Een verbouwing kan dan al snel leiden tot omzet- en gezichtsverlies. 

Een ander voorbeeld is een restauratie van een monumentaal pand in opdracht van een gemeente, waar veel regels en afspraken bij komen kijken, die tot in de detail moeten kloppen en tot obstructie kunnen leiden van de omzet en de aanloop van klanten.  

Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos levert samen met de betrokken onderaannemers altijd vakwerk op maat af! 

Machines en randapparatuur

Niet alleen het vakwerk zelf is belangrijk, de randapparatuur en machines zijn het halve werk! U kunt hier denken aan een professioneel ingerichte werkplaats waar Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos over beschikt. Daarbij maakt Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos alleen gebruik van de beste materialen en gereedschappen. 

Bijzondere projecten

Ooit nagedacht over waar die speciale marktverkoopwagens vandaan komen? Ook voor bijzondere (bouw)projecten kunt u bij Timmer- & Onderhoudsbedrijf G. Bos terecht. 

Contact

Kortom, bent u op zoek naar een zakelijke partner binnen uw bouwproject? Neem dan gerust contact op en wij zullen er zo snel als mogelijk bij u op terug komen.